Pris på kørekort til trailer

Lovpakke

5.500,-

  • Lægeerklæring – ca.  500,-
  • Gebyr til staten – 360,-
  • Evt. ekstra kørelektioner  – 700,-

Trailerkørekort i Århus, Randers og Rønde

Vil du gerne tage trailerkørekort i Århus, Randers eller Rønde? Driveteam er klar til at hjælpe dig!

Når du vil tage trailerkørekort, skal du være opmærksom på, at der både findes et lille (B+) og et stort (B/E). Undervisningen er helt den samme og har samme pensum, men med det store kørekort i hånden har du langt flere muligheder, end du har med det lille.

Hos Driveteam tager du altid stort trailerkørekort. På den måde får du flere muligheder og større frihed ud af tiden og pengene, du bruger.

Driveteam kører i en bil med automatgear, som er utrolig let at køre. Du kan derfor bare fokusere på at lære at manøvrere traileren – og du mister selvfølgelig ikke retten til at køre med manuelt gear efterfølgende.

Forløbet til trailerkørekort

Du skal have 4 teorilektioner. Hos Driveteam samler vi dem, så det hele er overstået på blot 1 teoriaften. Du skal ikke til teoriprøve.


Derudover skal du have min. 6 kørelektioner, som vi fordeler på 3 dobbeltlektioner.
Det er en fordel, at du medbringer en lægeerklæring på teoriaftenen, så vi hurtigt kan få dig registreret og godkendt. Derefter kan der bestilles køreprøve.


Hvis du har styr på papirerne, tager det typisk 2-3 uger at tage trailerkørekort.

Hvornår skal du have trailerkørekort?

Det kan være svært at få overblik over, hvornår du skal bruge et trailerkørekort: Nogle gange er det nemlig nok med et helt almindeligt kørekort til bil. Hvis du kører med hestetrailer, campingvogn, eller hvis du blot læsser din trailer godt op, vil trailerkørekortet dog typisk være nødvendigt.


Med et almindeligt kørekort må du føre en bil med påhængskøretøj, hvis den samlede totalvægt ikke overstiger 3.500 kg – og hvis bilen altså er godkendt til dette. Påhængskøretøjets totalvægt må dog ikke være mere end 750 kg. Er den det, skal du have trailerkørekort. Med det store trailerkørekort må du føre et vogntog med en samlet totalvægt på helt op til 7000 kg.


B/E kørekortet er et tillæg til bilkørekortet. Du skal derfor have kørekort til bil, inden du tilmelder dig.