Om Driveteam

Seriøs, effektiv og professionel køreskole

Hos Driveteam stiller vi store krav til undervisningen. Vi er derfor medlem af Danske Kørelæreres Landsforbund – det er din garanti for, at vi er i toppen af vores felt, og at al undervisning lever op til de allernyeste retningslinjer. Vi tror på, at dårlig undervisning kan trække forløbet i langdrag. Og i sidste ende vil det gøre kørekortet til en dyr fornøjelse. Det er vi ikke interesseret i.

Både for elevernes og vore egen skyld arbejder vi benhårdt for at tilbyde spændende, men effektive forløb med seriøs og grundig undervisning undervist af topprofessionelle kørelærere. Behøver vi at sige, at vores biler selvfølgelig altid er nye og i perfekt stand?

Jeg tog mit motorcykel kørekort hos Soran, og det har jeg ikke fortrudt et sekund!


Soran er klart byens bedste kørelærer, som har 100% styr på sit stof, og han formår at formidle sin viden på en måde, så alle kan være med.


Kæmpe anbefale herfra 🙏

Jesper Barsøe

Se alle anmeldelser

Stor anbefaling til driveteam som køreskole! Jeg tog kørekort ved Dorte som var en stor fornøjelse, da hun med både humor og seriøsitet gør at man føler sig selvsikker i trafikken.

Tog både teoriprøve og køreprøve i første hug.

Giver min varmeste anbefaling til Dorte og resten af driveteam!

Kan varmt anbefale driveteam hvis man skal have et kørekort.
Hele vejen igennem har det været super fedt, flinke, rare og kompetente mennesker man møder.


Men især stor cadeau til min kørelærer Yousef Omarieh, han fik noget at se til men for søren han er dygtig til at lære fra sig, så nailede den selvfølgelig i første hug. 👍🏻

Tak til Driveteam for en rigtig god oplevelse. Specielt til min kørelære Nash. Han er meget professionel, og har guidet mig sikkert igennem mit forløb. Jeg har igennem hele mit forløbet følt mig tryg, både på den faglige basis og også ude i trafikken. Han er god til at klæde en på, så man sikkert kan bevæge sig ud i trafikken efterfølgende.

Rigtig mange gange tak for en god oplevelse, jeg fortryder ikke et sekund, at jeg valgte Driveteam som køreskole.
De kan helt klart anbefales.

Med eleven i centrum

Kørekortet en læringsproces, som kræver mange ting af os kørelærere. Først og fremmest skal vi være i øjenhøjde med eleverne. Vi har derfor sørget for at indrette vores lokaler lyse, så eleverne kan mærke, at de er i trygge rammer. For det andet gør vi vores bedste for at tage udgangspunkt i den enkelte elev og hans eller hendes individuelle behov. Derfor har alle vores elever en fast kørelærer gennem hele forløbet. Sidst, men ikke mindst, skal der være plads til dialog – både ved tavlen og på vejen.

Alt i alt er Driveteam en køreskole, som griber opgaven helt anderledes an end de fleste andre køreskoler. Kort sagt tror vi på kvalitet, ikke kvantitet.

Soran Shawkat

MC – BIL – TRAILER

+45 26 13 31 32
driveteam@driveteam.dk 

BMW X4 20D (AUTOMATGEAR)

Morten E. Christensen

BIL

Dorte Lukassen

BIL

+45 20 84 22 22
dorte@driveteam.dk

BMW 1-SERIE 118D M-SPORT

Bjørn Nauntofte

BIL

+45 30 20 00 25
nauntofte@driveteam.dk

MERCEDES-BENZ GLC 300 aut. 4matic

Lars Blegvad

BIL

Telefon kommer
lars@driveteam.dk

BIL

Gert Svendsen

BIL

+45 28 92 77 26
gert@driveteam.dk

TOYOTA YARIS 1,5 ACTIVE

Michael Andersen

MC MEKANIKER

Sidse Frost Torwig

VORES RENGØRINGSDAME

Følg vores dagligdag på Facebook