Førstehjælpskursus til kørekort i Århus

Førstehjælpskursus

650,-

Når du tager dit første kørekort, skal du bestå et 8 timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp. I forlængelse af holdstart afholder Driveteam førstehjælpskurser til kørekort i Århus. Kurset er dog ikke kun for Driveteams egne køreelever – alle er velkomne. Vi samler al undervisningen, så det hele er overstået på blot én dag.

Førstehjælpskursus til kørekort i Århus

Driveteam afholder i samarbejde med 1st Aid førstehjælpskursus til kørekort i Århus. Det foregår i Driveteams egne lokaler.

1st Aid er specialister inden for færdselsrelateret førstehjælp og er ejet og drevet af autoriserede ambulancereddere, som også er aktive i tjeneste til hverdag. Og så er 1st Aid selvfølgelig godkendt af Dansk Førstehjælpsråd.

Deres kurser er baseret på den seneste viden og det nyeste udstyr. Undervisningen skabes gennem leg og læring, som gør det sjovt og spændende at lære at redde liv.

På dagen står 1st Aid også for frokost, som består af pizza og sodavand. Der afholdes desuden en konkurrence med en lækker præmie. Udover sit bevis modtager hver deltager også en lommemaske, som bruges til kunstigt åndedræt.

Kurset i færdselsrelateret førstehjælp

Førstehjælpskurset til kørekort er sammensat af førstehjælpsmodulet hjertelungeredning og det færdselsrelaterede førstehjælpsmodul. Der vil du bl.a. lære om forhold ved større og mindre ulykker og om farts virkning på kroppen. Du vil få rig mulighed for at afprøve teorien med realistiske øvelser, som minder om situationer, du kan komme ud for i trafikken.

Kurset indeholder:

▪ Trafikkultur – Hvordan kan vi forbygge ulykker? ▪ Forhold ved trafik- og færdselsrelaterede ulykker ▪ Førstehjælpens 4 hovedpunkter ▪ Nødflytning ▪ Hjertelungeredning (HLR) ▪ Brug af hjertestarter (AED) ▪ Livreddende førstehjælp ▪ ABC og den livsvigtige ilttransport ▪ Alarmering ▪ Forebyggelse af kredsløbssvigt ▪ Psykisk førstehjælp ▪ Blødninger ▪ Hovedlæsioner ▪ Hvordan påvirker farten og energien os ved ulykker?

Undervisningen består af ca. 40 % teori og 60 % praktiske øvelser.

Vær opmærksom på følgende:

Førstehjælpskursus til kørekort skal være gennemført straks efter start på et kørekortforløb og må max. være 1 år gammelt. Når kurset er slut, modtager du et certificeret førstehjælpsbevis, som er gyldigt, når du tager kørekort til bl.a. bil og motorcykel.