Bliv kørelærer

Kunne du tænke dig at blive kørelærer?

Drømmer du om et fleksibelt job med stor frihed, og kan du lide at arbejde med mennesker? Bliv kørelærer!

Hos Driveteam er vi altid interesserede i nye talenter og har vores egen kørelæreruddannelse.

 

Karriere hos Driveteam

Hos Driveteam er det en forudsætning, at kørelæreren har det godt og bliver betalt ordentligt. Kort sagt: Jo bedre timeløn, jo mindre skal du knokle. Dermed leverer du et bedre produkt til glæde for elev og vores omdømme.
Vi forventer, at du giver en undervisning og service ud over det sædvanlige, er positiv og tålmodig og lever op til den kvalitet, som Driveteam er kendt for.

Er du allerede uddannet kørelærer, og søger du nye udfordringer, er du velkommen til at kontakte vores administrator og planlægger, Dorthe Nygaard, på 26 13 56 56 eller kontakt@driveteam.dk.

Afregning af selvstændige kørelærere

De første 16 kørelektioner (lovpakken) afregnes med 550 kr. pr. lektion inkl. moms.
Ekstra kørelektioner afregnes med 600 kr. pr. lektion inkl. moms.
Undervisning i teorilokalet afregnes med 300 kr. pr. time inkl. moms.

 

Kørelæreruddannelsen

Som uddannet kørelærer har du stor jobsikkerhed – der mangler nemlig kørelærer i Danmark.

Det tager ca. et år at blive kørelærer. Undervisningen foregår i afdelingen i Lystrup uden for normal arbejdstid. Du kan derfor følge uddannelsen, selvom du har et andet job imens.

Du skal have haft kørekort til bil de sidste 2 år. Derudover skal du have motorcykelkørekort – har du ikke allerede det, kan det tages hos Driveteam. Vær også opmærksom på, at du skal have kørekort til lastbil.

Overvejer du en ny karriere og tænker, at kørelærerfaget kunne være en interessant mulighed, er du velkommen til at give indehaver, Soran Shawkat, et kald på 26 133 132 eller skrive til ham på driveteam@driveteam.dk og evt. aftale en tid, så vi kan hjælpe dig videre med projektet.