Pris på kørekort til bil med automatgear

Totalpakke

15.395,-

*Betaling opdeles i tre rater:
Når man møder op den første dag, vil man blive oprettet i Driveteams system. Derefter fremsendes en faktura på rate 1 (6.595,-). Fakturaen vil være til forfald 8 dage efter start.

Rate 2 (4.400,-) vil være til forfald inden 4. teoriaften.

Rate 3 (4.400,-) vil være til forfald inden 7. teoriaften.

Evt. ekstra kørelektioner samt leje af skolevogn betales inden køreprøven.

  • Prøvegebyr til staten – 1.170,-
  • Lægeerklæring – ca.  500,-
  • Førstehjælpskursus  – 600,-
  • Ekstra kørelektioner pr. stk. (45 min) – 600,-
  • Manglende fremmøde eller glemt lektionsplan til kørelektion – (pr. aftalt lektion) – 375,-
  • Leje af skolevogn til køreprøven – 600,-
  •  

Kørekort til automatgear i Århus, Randers og Rønde

I 2017 blev det muligt at tage kørekort til bil med automatgear. Det er værd at overveje, om det er noget for dig – især hvis du skal til at tage dit første kørekort. Det kan nemlig være langt nemmere at lære trafikken at kende, hvis du ikke samtidig skal fokusere på at betjene kobling og skifte gear. Og det er slet ikke sikkert, at du har behov for at kunne køre med manuelt gear, for der bliver flere og flere biler med automatgear på de danske veje. I mange modeller er det endda ved at være standarden.

Selvom det længe har været muligt at tage kørekort til bil med automatgear, er det endnu ikke alle køreskoler, der tilbyder dette. Men det gør vi selvfølgelig hos Driveteam, både i vores afdelinger i Århus og på Djursland. Her kommer du til at køre i en lækker BMW med automatgear til den praktiske undervisning og til køreprøven. Du kan dog muligvis komme til at køre i en bil med manuelt gear på manøvrebane og køreteknisk anlæg – men aldrig når du skal ud at køre i trafikken. Udover skolevognen er undervisningen helt den samme som ved et ”normalt” kørekort, og du kommer til at følge det samme forløb som vores øvrige bil-elever.

Regler for kørekort til automatgear

Vælger du at tage kørekort til automatgear, skal du være opmærksom på, at det kun gælder kørsel med automatgear. Dit kørekort får en særlig kode, som indikerer dette. Skulle du på et senere tidspunkt få behov for at køre med manuelt gear, kan du altid opgradere kortet. Det eneste, det kræver, er, at du aflægger en ny praktisk køreprøve i en bil med manuelt gear. Vælger du fra starten at tage kørekort til manuelt gear, må du køre med både manuelt gear og automatgear.