Pris på kørekort til motorcykel

Totalpakke

12.800,-

*Betaling kan opdeles i to rater. Første rate på 6.500,- betales en uge efter start.
  • Lægeerklæring – ca.  500,-
  • Ekstra kørelektioner pr. stk. (også ved manglende fremmøde) – 650,-
  • Prøvegebyr til staten –  1000,-
  • Leje af bane og MC til køreprøven – 1100,-
  • 1 kørelektion i den by køreprøven foregår i + leje af MC til køreprøven –  2400,-
  • Prøvegebyr til staten – 280,-

MC-kørekort i Århus og Fausing

Drømmer du om den ultimative frihed på vejene? Driveteam hjælper dig med at tage MC-kørekort – hurtigt og nemt! Det foregår enten i Århus eller Fausing. Vælger du at tage dit MC-kørekort i Århus, foregår det som et turboforløb på kun 4 uger, mens forløbet i Fausing er fordelt på 8 uger.

Århus – 4 uger
Skanderborgvej 32
8000 Aarhus C
Teori foregår mandag og torsdag kl. 19-22.

Fausing – 8 uger
Nordkystvej 2
8961 Fausing
Teori foregår tirsdag kl. 18-21.

Opgradering af MC-kørekort

Hos Driveteam hjælper vi også gerne med at opgradere dit MC-kørekort. Dette kræver blot, at du skaffer en lægeerklæring, som skal en tur forbi borgerservice. Så snart papirerne er godkendt, tager Driveteam fat og bestiller en praktisk prøve til dig.

MC-forløbet

Vi tager os af alt det praktiske. Du skal blot sørge for en lægeerklæring, som vi skal bruge senest 3 dage efter opstart. Efter blot 8 teoriaftener vil du være klar til teoriprøven. I vores Århus-afdeling har du teori mandag og torsdag kl. 19-22, mens det i Fausing foregår tirsdag kl. 18-21.


Normalt starter og slutter kørsel ved køreskolen, men da køreprøven foregår i Odder, flyttes den sidste kørelektion hertil. På den måde lærer du byen at kende og bliver endnu bedre rustet til den praktiske prøve.

MC-kørekort med høj beståelsesprocent

Uanset om du vælger at tage MC-kørekort i Århus eller i Fausing, bliver du en del af en professionel og ambitiøs køreskole med en høj beståelsesprocent. Faktisk består 97 % af vores MC-elever teoriprøven, mens hele 99 % består den praktiske prøve.

Du vil blive undervist af en engageret kørelærer med godt 20 års erfaring som MC-instruktør. Derudover har han været instruktør i køresikkerhed på Tradium Ring Djursland og har været med til at udvikle kurserne. Undervisningen tager udgangspunkt i personlige erfaringer, statistikker og anbefalinger fra havarikommissionen – alt sammen uden at gå på kompromis med det sjove ved at tage MC-kørekort.

Motorcyklerne

Den praktiske undervisning foregår på veltilrettelagte ruter med masser af sving og stort fokus på køreteknik – og selvfølgelig foregår det altid på fantastiske maskiner. Driveteam råder over:

3 stk. Yamaha MT07 75 HK (den ene er sænket)
2 stk. Suzuki SV 650
2 stk. Kawasaki Z 650
3 stk. KTM 390 Juke
1 stk. Kawasaki Z250
1 stk. Kawasaki Z4000
1 stk. Suzuki GSX125F
Naturligvis alle med ABS!

Derfor skal du tage MC-kørekort hos Driveteam

Den lille teoribog

 

 

Teknisk overhøring

 

 

MC-teknik til den praktiske prøve

 

 

De 5 manøvreprøver