MC-kørekort

99% af vores elever består i første hug!

MC-kørekort i Århus og Fausing


Tag hurtigt og nemt MC-kørekort hos Driveteam. Det foregår enten i Århus eller Fausing. Vælger du at tage dit MC-kørekort i Århus, foregår det som et turboforløb på kun 4 uger, mens forløbet i Fausing er fordelt på 8 uger. 

BILKØREKORT ER PÅKRÆVET!
 

Århus - 4 uger

Skanderborgvej 32
8000 Aarhus C
(Teori altid: mandag & torsdag kl. 19-22)

Tilmeld hold
Se forløb
 
<Se eksempel over forløb>
 


Fausing - 8 uger

Nordkystvej 2
8961 Fausing
 
Tilmeld hold - MC Fausing

Hvad enten du vælger at tage MC-kørekort i Århus eller i Fausing, bliver du en del af en professionel og ambitiøs køreskole med en høj beståelsesprocent. Faktisk består 97 % af vores MC-elever teoriprøven, mens hele 99 % består den praktiske prøve.
Du vil blive undervist af en engageret kørelærer med godt 20 års erfaring som MC-instruktør. Derudover har han været instruktør i køresikkerhed på Tradium Ring Djursland og har været med til at udvikle kurserne.
Undervisningen tager udgangspunkt i personlige erfaringer, statistikker og anbefalinger fra havarikommissionen – alt sammen uden at gå på kompromis med det sjove ved at tage MC-kørekort.

 
Se anbefalinger
 

Motorcyklerne

Den praktiske undervisning foregår på veltilrettelagte ruter med masser af sving og stort fokus på køreteknik – og selvfølgelig foregår det altid på fantastiske maskiner. Driveteam råder over: Naturligvis alle med ABS!

mc kørekort århus

Forløbet

Efter blot 8 teoriaftener vil du være klar til teoriprøven. Normalt starter og slutter kørsel ved køreskolen, men da køreprøven foregår i Odder, flyttes den sidste kørelektion dertil. På den måde lærer du byen at kende og bliver endnu bedre rustet til den praktiske prøve. 
Vi tager os af alt det praktiske. Du skal blot sørge for en lægeerklæring, som vi skal bruge senest 3 dage efter opstart.

I vores Århus afdeling har du teori mandag og torsdag kl. 19-22!


Opgradering af MC-kørekort

Hos Driveteam kan du også opgradere dit MC kørekort. Dette kræver blot, at du skaffer en lægeerklæring, som skal en tur forbi borgerservice.
Så snart papirerne er godkendt, tager driveteam action og bestiller en praktikprøve til dig.


Tag dit MC-kørekort hos Driveteam og få:

 
Huskeseddel til køreprøve MC  
Den lille teoribog Download PDF
Teknisk overhøring (MC) Download PDF
MC-teknik til den praktiske prøve Se video
De 5 manøvreprøver Link

 

 

Trustpilot