Bilkørekort


::Vælg din afdeling::
 
Århus C  Århus N  Lystrup  Skæring   Fausing   Ryomgård   Assentoft  

Kørekort i Århus og omegn

Århus C - Århus N - Lystrup - Egå/Skæring
Fausing - Assentoft - Ryomgård

 


Tag kørekort i Århus eller i en af Driveteams andre afdelinger i omegnen. Du kan frit vælge mellem vores afdelinger i Århus C, Århus N, Lystrup, Egå/Skæring, Fausing, Assentoft og Ryomgård. Lige meget hvilken afdeling du foretrækker, gør Driveteam det hurtigt, nemt og effektivt at få kørekort – uden at tage det sjove ud af forløbet.

Hos Driveteam har du mulighed for at vælge lige netop det forløb, der passer til dine behov: Udover standardforløbet på 9 uger tilbyder vi nemlig også lynkursus på 5 uger (foregår i Århus N og Lystrup) samt kørekort til automatgear.

 

Kørekort til automatgear
 
Lynkursus på 5 uger


Seriøse, professionelle og dygtige kørelærere

Driveteam blev stiftet for over 20 år siden. I dag har vi flere kørelærere tilknyttet og tilbyder adskillige kørekort-kategorier.

Vi er medlem af Danske Kørelæreres Landsforbund. Det er din garanti for, at du hos Driveteam kun møder seriøse, professionelle og dygtige kørelærere med styr på lovkravene og en faglighed, der er i top.

Hvert år tager flere hundrede glade og tilfredse elever kørekort hos Driveteam. Faktisk kan vi prale af at have hele 5 stjerner på Trustpilot. 
 
Se Forløb


Derfor skal du tage kørekort hos Driveteam

Foto, lægeerklæring og førstehjælpsbevis

Vi sørger for, at forløbet altid overholder gældende lovkrav. Du skal blot sørge for et foto til kørekortet, lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis. Hvis du ikke allerede har førstehjælpsbevis, kan du tage det hos Driveteam: Vi afholder nemlig vores eget færdselsrelaterede førstehjælpskursus i egne lokaler i forlængelse af holdstart, hvor en uddannet instruktør underviser.

Der kan være ventetid hos både din læge og udbyderne af førstehjælpskurserne. Det er derfor klogt at være ude i god tid.

Hvis du sørger for at have styr på papirerne, kan de fleste tage kørekort på ca. 3 måneder. 
 

Vejen til dit kørekort
 

FORLØBET

-Teori på 9 uger- 
UGE 1-3
Teori (3 timer pr. uge)
Manøvrebane (halv dag)
Lægeerklæring
Evt. førstehjælp (hel dag)
UGE 3-9
Teori (3 timer pr. uge)
Evaluerende teoriprøver
Kørsel (90 min pr. uge)
Evt. ekstra kørsel
FRA UGE 10
Teoriprøve
Glatbane (halv dag)
Evt. ekstra kørsel
FRA UGE 12
Klargøring
Køreprøve
 
Se kommende holdstart, og tilmeld her:
 
Tilmeld hold