Om Driveteam

Driveteam

Århus C - Århus N - Lystrup
Skæring - Fausing  

 

Køreskolen Driveteam blev stiftet i år 2000. I dag tæller vi flere kørelærere, har adskillige afdelinger i Århus-området og tilbyder kørekort til mange kategorier.
Igennem de sidste 20 år har vi betjent eleverne med fokus på kvalitet og grundighed. Derfor har tilbagemeldingerne været rimelig ens og har givet os fem stjerner på Trustpilot.

 

Seriøs, effektiv og professionel køreskole

Hos Driveteam stiller vi store krav til undervisningen. Vi er derfor medlem af Danske Kørelæreres Landsforbund – det er din garanti for, at vi er i toppen af vores felt, og at al undervisning lever op til de allernyeste retningslinjer.
Vi tror på, at dårlig undervisning kan trække forløbet i langdrag. Og i sidste ende vil det gøre kørekortet til en dyr fornøjelse. Det er vi ikke interesseret i. Både for elevernes og vore egen skyld arbejder vi benhårdt for at tilbyde spændende, men effektive forløb med seriøs og grundig undervisning undervist af topprofessionelle kørelærere.
Behøver vi at sige, at vores biler selvfølgelig altid er nye og i perfekt stand?

 


Med eleven i centrum

Kørekortet en læringsproces, som kræver mange ting af os kørelærere. Først og fremmest skal vi være i øjenhøjde med eleverne. Vi har derfor sørget for at indrette vores lokaler lyse, så eleverne kan mærke, at de er i trygge rammer. For det andet gør vi vores bedste for at tage udgangspunkt i den enkelte elev og hans eller hendes individuelle behov. Derfor har alle vores elever en fast kørelærer gennem hele forløbet. Sidst, men ikke mindst, skal der være plads til dialog – både ved tavlen og på vejen. Alt i alt er Driveteam en køreskole, som griber opgaven helt anderledes an end de fleste andre køreskoler. Kort sagt tror vi på kvalitet, ikke kvantitet.
 

Skal du tage kørekort hos Driveteam?

For at sikre det rigtige valg af køreskole anbefaler vi at besøge den skole, du har i kikkerten. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores afdeling i Århus C til en uformel snak med en fra teamet.